Yritys- ja mainoskuvaukset

VALOKUVAUS - GRAAFINEN SUUNNITTELU - SISÄLLÖNTUOTANTO

VALOKUVAUS

Yrityksen markkinointiviestinnässä käyttämät valokuvat ovat tänä päivänä tärkeämmässä roolissa kuin koskaan aiemmin. Kuvilla kerrotaan tarinoita, luodaan mielikuvia ja herätetään kiinnostusta. Tarjoan yrityksille erilaisia, yrityksen tarpeisiin räätälöityjä kuvauksia aina tuotekuvauksista suurempiin kuvapankkikuvauksiin. Lehtikuvauksen maailmaan olen myös päässyt sukeltamaan. Erilaiset kiinteistö- ja asuntokuvaukset onnistuvat myös sekä dronella että stillkameralla. Käytössä on myös videokuvaukseen soveltuva gimbaali sekä järjestelmäkameralle että mobiililaitteisiin. Ota yhteyttä niin kerron lisää!

 

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Pienyrittäjien tarpeisiin suunnittelen logoja, käyntikortteja, yrityksien visuaalisia ilmeitä ja erilaisia mainoksia sekä julisteita. Tarjoan myös freelancerina graafikkotyötä esim. kiireapuna.

 

SISÄLLÖNTUOTANTO SOSIAALISEEN MEDIAAN

Sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan on monen yrittäjän haaste. Missä kanavissa julkaista ja mitä. Jääkö yritykselle otetut kuvat käyttämättä, kun ei oikein keksi sisältöä kanaviin. Aika ei riitä kaikkeen. Sosiaalisen median sisällöntuotannon ulkoistaminen helpottaa tätä ongelmaa ja yrityksen työntekijöille jää aikaa omaan työhön.

 

OTA YHTEYTTÄ

Jokainen yritykselle suunnattu palvelu räätälöidään yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Ota yhteyttä niin laitetaan homma liikkeelle ja tavataan joko etäpalaverin merkeissä tai kasvokkain, siitä se homma lähtee.

 

Asiakkaitani on ollut mm: Keskisuomalainen Oyj, Taito-lehti, Rakennusliike Lapti, Upeart ry, Visit Saimaa, Saimaa-ilmiö 2026, Saimaa Geopark, Mikkelim Valokuvausliike, Konsulttitoimisto Tamora, ProAgria Etelä-Savo, Hinkkuri Highland-ylämaankarjatila, Jasmin Hamid- näyttelijä, kaupunginvaltuutettu, sijoitusbloggaaja

 

Yhteydenotto:

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

yhteystiedot

Tel. +358 45 177 0319

heidi@heidikristiina.fi

 

Studio Heidi Kristiina

Mikkelinkatu 1-3F,

50120 Mikkeli

 

Postiosoite:

Koivukatu 14 as 2,

50130 Mikkeli

Mikkeliläinen valokuvaaja, graafinen suunnittelija ja sisällöntuottaja.

somessa

142994315