PARIKUVAUS PUUMALASSA

METSÄN SYLISSÄ KUVATTIIN RENNOLLA TUNNELMALLA JA ILOISELLA MIELELLÄ
Valokuvaus mahdollistaa minulle upeiden ihmisten kohtaamisen. Tuntuu uskomattomalta kuinka voimaannuttava kokemus on valokuvata kahta ihmistä, heidän välistä rakkautta, yhteyttä ja ennenkaikkea sitä energiaa, joka kantaa heitä yhteisellä matkalla eteenpäin. Tästä kuvauksesta olen erityisen kiitollinen, sillä sain tutustua tähän pariin ja sain viettää aikaa upeissa metsämaisemissa Puumalassa, Saimaan loistaessa horisontissa.

Sinähän leijut, sanoi miesystäväni, kun Facebookin viestilaatikkoon oli tipahtanut yhteydenotto tältä parilta ja olin sopinut kuvauksen seuraavaksi perjantaiksi. Tiedätkö, mulla on ihan hirmuisen hyvä fiilis tästä kuvauksesta, sanoin. Olen vahvasti intuitiivinen ihminen ja yllättävän usein mun intuitio on ollut oikeassa. Niin oli tälläkin kertaa.

 

Pakkasin perjantaina kameratarvikkeet takakonttiin ja suuntasin kohti Puumalaa. Täysikuu vinkkasi mulle silmää ja painui horisontin taa, kun olin Lietveden sillan kohdalla. Mun silmät ahmi kauniita maisemia, nousevan auringon valoa ja auringon täplittämää jään pintaa. Huomasin, että mua jännitti hieman tuleva kuvaus ja ajatukset risteili edestakaisin. Sammutin radion ja päätin keskittyä siihen hetkeen ja tein mielessäni vielä viimeistä valmistautumista kuvaukseen. Kun saavuin pihaan, jännitykseni loppui siihen paikkaan. Tiesin, että tästä tulee hyvä päivä ja niin tulikin.

Suuntasimme kulkumme metsään. Tänä vuonna on tammikuu ollut poikkeuksellinen sillä lunta ei ole juuri nimeksikään ja maa vihertää. Tuona perjantaina kuitenkin pakkanen hieman puraisi maalaten posket punaisiksi, samalla kun aurinko valaisi mielen. Meillä oli ihana päivä!

 

Kuvauskalusto: Fujifilm X-T3, Fujinon 16-55 mm f2.8, Fujinon 56mm f1.2R, Fujinon 55-200mm f3,5-4,8 R,
DJI Mavic pro 2

Heidi Kristiina logo
Valokuvaaja | Mikkeli | Etelä-Savo | Suomi
142994315