PARIKUVAUS ANTTOLASSA

NÄISSÄ KUVAUKSISSA KOETTIIN VIHREÄÄ METSÄÄ, LUMISADETTA, VENYVIÄ VAAHTOKARKKEJÄ NUOTIOLLA JA RAKKAUDEN HETKIÄ AIDOSTI, REHELLISESTI JA SYVÄSTI TUNTIEN,
Parikuvaus Anttolassa oli minulle valokuvaajana upea kokemus, joka mahdollisti monipuoliset ja tunnelmalliset kuvaukset, joissa ikuistimme kahden ihmisen välistä yhteyttä, välittömyyttä ja aitoa autenttista rakkautta. Kiitos <3!

Tammikuussa lumi ei suinkaan maata peittänyt niinkuin me täällä Itä-Suomessa olemme tottuneet. Kaupungissa pilkotti siellä täällä pieni muisto lumikasoista, joita joulukuussa olimme saaneet iloksemme. Olinkin jo muutamaan kertaan nimennyt tammikuun ikuiseksi lokakuuksi, niin masentavaa ja harmaata. Keli ei siis kuvauksellisestikaan ollut mitenkään unelmakeli, no jos toiselta kantilta miettii, niin haasteet pitävät mielen virkeänä.

 

Tutustuin Tiiaan syksyllä kurssilla, jota kävimme yhtäaikaa ja kurssilla tuli puheeksi parikuvaukset. Meitä yhdisti rakkaus luontoon ja retkeilyyn.Kurssin aikana meille tuli puheeksi parikuvaukset ja siitä se ajatus sitten lähti. Sovimme kuvaukset tammikuulle. Eräänä sunnuntaina pakkasin tavarani autoon ja suuntasin kohti Anttolaa. Kuvaukset oli suunniteltu pidettäväksi Markuksen kotimailla, niissä metsissä, joissa Markus oli jo lapsenut leikkinyt ja seikkaillut. Anttolassa olimme sopineet tapaamiseen minullekin tuttuun risteykseen, josta lähdin Tiian ja Markuksen keltaisen reissupakun perässä ajelemaan pitkin pientä kylätietä, joka kapeni matkan edetessä pieneksi metsätieksi. Metsässä meitä odottikin yllätys, upea vihreä metsä, jossa syntyi illuusio satumetsästä, sellaisesta mitä ei voisi kuvitellakaan näkevänsä tammikuussa. Pian metsää myös koristi upea valkoinen lumipeite, mikä ihana yllätys <3.

 

Kuvaukset menivät leppoisassa rytmissä nuotiolla vaahtokarkkeja paistaen ja pakuriteetä nauttien, välillä käytiin etsimässä isoa mäntyä, jonka Markus muisti lapsuudestaan niin suureksi, ettei sen ympäri kädet yltäneet. Puu totta tosiaan oli suuri. Lopussa päästiin leikkimään nuotion luomalla valolla ja Tiian reissupakuun laittamilla tunnelmavaloilla ja itse auton valoilla. Kiitokset kuvauspäivästä Tiia ja Markus! Ja tässä kuvakoostetta .

Heidi Kristiina logo
Valokuvaaja | Mikkeli | Etelä-Savo | Suomi
142994315