Miten minusta tuli valokuvaaja?

heidin tarina

Kamera on kulkenut matkassani 8-vuotiaasta asti. Oman lapsen syntymän myötä, kamera alkoi löytymään entistä useammin mun kädestä ja vuonna 2009 pokkari vaihtui järjestelmäkameraan ja kamera alkoi viemään naista. Uskon, että olen myös sukujuurien kautta saanut palasen valokuvausgeeniä, suvustani löytyy valokuvaajia ja käsityöläisiä monesta polvesta.

Elämän polku on ollut mulle melkoinen. Vuosien 2007 ja 2020 välissä olen vaihtanut alaa jätehuoltoalalta energia-alalle ja ammattinimikettä jäteneuvojasta markkinointiassistentiksi ja edelleen valokuvaajaksi. Olen tullut toisen kerran äidiksi. Olen suorittanut audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnon julkaisugrafiikasta. Olen käynyt läpi uupumuksen ja tehnyt tutkimusretken itseeni ja löytäen ihan uusia puolia ja ominaisuuksia itsestäni. Olen löytänyt intohimon, olen löytänyt työn, joka ei edes tunnu työltä (no ehkä osittain kuitenkin juu). Olen löytänyt itsestäni maanlapsen.

 

Rakastan pohjoisen villiä luontoa, kotoisan Saimaan lempeitä aaltoja, rakastan keskikesän yötöntä yötä ja loppukesän iltojen valoa, rakastan aamu-usvaa ja synkkänä massana vyöryviä myrskypilviä, rakastan mereltä puhaltavaa tuulta, vesisateen kastelemia kasvoja, varpaiden väliin takertuvaa dyynihiekkaa. Rakastan luontoa, sen monimuotoisuutta ja sen kauneutta. Inspiroidun luonnosta. Matkailu on mun henkireikä ja monesti mun matkat painottuukin luontokohteisiin.

 

Mun nimi on Heidi Makkonen, olen elämän valottaja ja tunnelman tallentaja. Dokumentoin ihmisten välistä yhteyttä, onnea ja elämää intohimolla, rohkeudella ja herkästi asiakasta kuunnellen. Se että asiakkaalla on hyvä olla kuvauksissa on mulle tärkeää, sillä hyvä olo ja rentous välittyy kuviin. Mä uskon kohtaloon ja oikean polun löytymiseen. "Not all those who wander are lost"-Tolkien

mikkeliläinen valokuvaaja Heidi Makkonen

heidin UNELMALISTA:

HÄÄKUVAUS TUNTURISSA
BRÄNDIKUVAUKSET SEIKKAILLEN REISSUPAKULLA
ELOPEMENT PHOTOSHOOT (MIKÄHÄN TÄMÄ OLISI SUOMEKSI)
RETKEILYAIHEISET MAINOS- TAI LEHTIKUVAUKSET

yhteystiedot

Tel. +358 45 177 0319

heidi@heidikristiina.fi

 

Studio Heidi Kristiina

Mikkelinkatu 1-3F,

50120 Mikkeli

 

Postiosoite:

Koivukatu 14 as 2,

50130 Mikkeli

Mikkeliläinen valokuvaaja, graafinen suunnittelija ja sisällöntuottaja.

somessa

142994315