fbpx
MENUCLOSE

 

tarina minusta,

heidi kristiina makkonen

Valokuvaus, se on kulkenut matkassani liki koko ikäni. Valokuvaavat sukulaiset, valokuvaava isä jolla oli kuutiosalama kamera, ensimmäinen oma kamera, superzoomipokkarit, lukion valokuvauskurssi, ensimmäinen järkkäri, se kuva mikä käänsi pakan ja sytytti liekin, tätä lisää kiitos.

 

Mä olen höpsö äiskä kahdelle lapselleni ja mun miesystävän naisystävä, kuulemma vähän kylmänenäinen ihminen, luontorakas höppänä. Ikää mulle on kertynyt 38-vuotta ja me asutaan Mikkelissä. Mä olen asunut Etelä-Savossa koko ikäni, mitäpä sitä hyvää vaihtamaan.

 

Vuonna 2016 aloitin kevytyrittäjänä kuvaamaan vastasyntyneitä ja lapsia. Vuonna 2017 uupumus käänsi kelkan nursinniskoin ja vei naisen metsään, siis ihan vain lepäämään, paranemaan ja ehjääntymään. Sain itseni kuntoon ilman lääkitystä, silloin kun oli paha olla menin metsään ja aina tämä toimi lääkkeenä. Luonnosta tuli tärkeä osa minua ja sen merkitys on konkretisoitunut, mitä enemmän olen siellä oleillut. Luonto on ihmisen paras paikka, ainakin minä sen koen näin.

 

Aika vieri eteenpäin ja rakastuin tarinoihin, rakastuin kuvien voimaan kertoa tarinoita. Rakastuin luonnollisuuteen ja luonnonvaloon, rakastuin niihin pieniin herkkiin hetkiin sekä tunteisiin, joita kuviin tallentuu. Ihmisten välisessä yhteydessä on voimaa. Tätä minä haluan tehdä vauvojen, lasten, vanhempien, parien ja perheiden kanssa.

 

Olen empaattinen, intuitiivinen ja mun supervoima työelämässä on herkkyys. Joo, olen melkein kuin Batman supervoimineni, mutta ei kerrota sitä muille, kun ei Batmankaan kerro :D. Kerron sulle mun herkkyydestä. Mun hermojärjestelmä on tavanomaista herkempi. Havaitsen tavanomaista herkemmin erilaista vivahteita ja yksityiskohtia ympäristössäni sekä niitä mukavia että ei-niin-mukavia vivahteita. Esimerkiksi kuvauksissa havaitsen ja samaistun mun asiakkaiden tunnetiloihin, näen tosi helposti, miten ihminen kokee kuvaustilanteen. Mulle on tärkeää, että asiakkaalla on mukava ja rento fiilis kuvauksissa. Erityisherkkyys on tuonut tullessaan myös mielikuvitusta ja luovuutta mun työskentelyyn.

 

Mulle Etelä-Savo on tärkeää seutua, tykkään lähimatkailusta ja retkeilystä. Yritykseni idea rakentuukin luontoon, siellä missä minun on hyvä olla, sinne haluan viedä myös asiakkaani.

Rakkaudesta ihmisten väliseen rakkauteen, luontoon, lähimatkailuun ja tarinankerrontaan syntyi Heidi Kristiina Visuals, valokuvauksen ja visuaalisen sisällöntuotannon palveluita tarjoava yritys.

 

Mutta tämä riittää minusta, nyt minä haluan kuulla sinusta.

HEIDI KRISTIINA
Valokuvaaja | Mikkeli | Etelä-Savo | Suomi
142994315