MILLA JA MARKKU

TARINAKUVAUS LAMMASSAARESSA

Päätin syksyllä sijoittaa oman kuvaustaidon kehittämiseen, olin erilaisia vaihtoehtoja kartoittanut hyvän tovin pallotellen mahdollisuuksia. Olen aina rakastanut kuvissa tunnelmallista otetta, taidokasta valon ja varjon käyttöä sekä sellaista elokuvamaista otetta. Olikin onni, että löysin Hennan, upean valokuvaajan, jonka kuvaustyyli puhutteli heti alkumetreiltä. Laitoin viestiä Hennalle kiinnostuksestani kuvausmentorointiin ja heti alkumetreiltä lähtien oli tunne, että olen löytänyt just hyvän mentorin itselleni. Henna on myös ihanan välitön, rauhallinen ja hänen ajatuksiaan sekä oppejaan on helppo kuunnella ja omaksua. Siis lämpimät suositukseni Henna Koponen Photographylle niin kuvaajana, kouluttajana kuin ihmisenä.

 

On joulukuun 7. aamu, sarastusvalo pehmeästi herättelee uuteen päivään. Päivään, jota olin kovasti odottanut. Kuvauspäivä oli sovittu Helsinkiin jonne oli pitkä bussimatka taitettavana Mikkelistä.

 

Olin koko viikon kytännyt sääennusteita, missään vaiheessa ei niissä oltu luvattu unelmakeliä ja sellaisena lauantai myös valkeni, sateisena ja tuulisena. Jos olisin halunnut tehdä helpoimman kautta, olisimme sopineet Hennan ja parin kanssa 'in home' -kuvaukset, mutta koska tähtäimeni on nimenomaan erikoistua luonnossa ja luonnonvalolla kuvaajaksi, en lähtenyt hakemaan sitä helpointa vaihtoehtoa vaan kuvauspaikaksi valikoitui Lammassaari ja raitis joulukuinen sää.

Lammassaaressa tapasimme meidän upean parin Voimavahtilan Markun ja Millan sekä heidän suloisen husky-pennun Sisun. Kuvaukset meni hienosti. Me kaikki kyllä kastuttiin ihan kunnolla, mutta kuvaukset oli tästä huolimatta ihan huiput. Tiedättekö sen tunteen, kun jostain jää sellainen hyvä flow päälle, sellainen fiilis mulle jäi. Hymyilytti. Siis kiitos kaikille päivästä!

Jos haluat teistä oman kuvallisen tarinan ikuistetuksi, laita mulle viestiä tai soita. Olisi ilo kuvata myös teidän tarina. Siis yhteyksiin!

Heidi Kristiina logo
Valokuvaaja | Mikkeli | Etelä-Savo | Suomi
142994315