HEIDI KRISTIINA
blogi

Kesä meni, blogi tuli

Voihan kesä, sitä niin odotettiin ja miten se nyt ihan noin vain meni. Silmäräpäyksessä melkeinpä. Toiselta kulmalta katsottuna, tämä on ollut ihana kesä ja on tehty valtavasti kaikkea ihanaa. Tämä kesän ykköseksi pääsee ylivoimaisesti matka Lofooteille. Se oli sellainen iso Wau!-elämys. Vieläkin hymy huulilla muistelen matkaa ja miten kaikki meni niin hyvin, vaikka täytyy myöntää, että jännitin matkalle lähtöä. Jännitin miten meidän viisi vuotias jaksaa matkustaa ja toisaalta jännitin sitä, että hän joutuu kärsimään matkapahoinvoinnista. Ennen matkaan lähtöä kävinkin hakemassa molemmille lapsille pahoinvointirannekkeet, liekö oli niiden ansiota vai hyvän tuurin, mutta yhden kerran tuli niin huono olo pojalle, että jouduttiin kaivamaan pussi esiin. Muutenkin hän jaksoi kyllä matkustaa hurjan reippaasti. Minä olin yllättynyt. Kvalvika oli oma seikkailunsa. Kirjoittelen vielä enemmän tästä reissusta muistoja, kun han oikein innostun kirjoittelemaan.

Keli on ollut viime päivinä tosi syksyinen, on näkynyt paljon keltaista puissa ja villasukat on joutunut kaivamaan jalkamaan jo useampana iltana. Vähän sellaista kesän kaihoa ilmassa, toisaalta nautin kyllä valtavasti tästä vuoden ajasta. Hämärtyvät illat, kynttilät, kuulaat ja viileät aamut, oijoi niin parhautta. Ja hei onhan mulla vielä viikko lomaa jäljellä, siihen on enää vajaa kolme viikkoa aikaa. Ollaan suunniteltu tälle lomalle reissua pohjoiseen, silloin on Lapissa alkamassa revontulikausi. Toivottavasti lykästäisi ja nähtäisiin revonhäntien tanssia pohjoisella taivaalla.

Mutta tästä alkaa minun blogikirjoittelu. Luvassa on kertomuksia kuvauksista ja minun tarjoamista palveluista ja välillä sukelletaan arkisiin hetkiin ja fiilistellään kuvien kera elämää. Tervetuloa lukemaan!

 

-Heidi

Heidi Kristiina logo
Valokuvaaja | Mikkeli | Etelä-Savo | Suomi
142994315