Potretti PopUp

Potretti PopUp kuvausviikonloppu Mikkelin keskustassa

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla päivittämään oma henkilökuvasi. Kuvaukset tehdään valkoisella taustalla ja kuvan tyyliä voidaan yhdessä miettiä ennen kuvausta.

Mahdollista tehdä joko kasvokuvaa tai puolivartalokuvaa.

Kuvaukset on Mikkelin keskustassa, osoitteessa Maaherrankatu 21, Joogakoulu Yogasoulin toimitilassa. Kadunvarressa on kiekollisia pysäköintipaikkoja.

Hinta:
1 kuva 80 € sis.alv. 24%
2 kuvaa 130 € sis.alv. 24%
Tämän jälkeen lisäkuvat 20 € / kpl

Kuvausaikaa on 30 min / asiakas sisältää kuvien valintaan kuluvan ajan.

Kuvaukset tehdään suoraan tietokoneelle, josta pääset kuvauksen jälkeen valitsemaan haluamasi kuvat. Valitsemasi kuvat käsitellään ja toimitan ne sinulle sekä värillisenä että mustavalkoisena. Valmiit kuvat toimitetaan kahden viikon kuluessa.

Kuvaus maksetaan joko laskulla tai pankkikortilla kuvauksen yhteydessä.

Maaherrankatu 21 / Joogakoulu YogaSoulin tilat

Perjantaina 27.10.

klo 15

klo 16

klo 17

klo 18

Varattavissa olevat ajat

MIKKELI

Passikuvat potretin yhteydessä: Jos sinulla on tarvetta passikuvalle, voidaan se toteuttaa potrettikuvauksen yhteydessä. Passikuvan hinta on 20 € sis.alv. potrettikuvauksen yhteydessä. Kuva toimitetaan kuvauksen jälkeen poliisin lupapalveluun.

Varaa aikasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: heidi@heidikristiina.fi Kuvausta varatessa kerro, mihin tarkoitukseen tarvitset kuvaa ja toivomasi kuvausaika sekä maksutapa. Mikäli haluat kuvauksen laskutuksella, kerro myös laskustiedot (sähköposti, nimi / yrityksen nimi, postiosoite sekä y-tunnus jos olet yrittäjä) .

Lauantaina 28.10.


klo 10
klo 11

klo 12

klo 14

klo 15

Sunnuntaina 29.10.

klo 10
klo 11

klo 12

klo 14

klo 15

error: Kuvat ovat tekijänoikeuden alaista materiaalia ja niiden kopiointi on kielletty!