hääkuvaaja

heidi

Olen ammattivalokuvaaja ja hääkuvaaja.

Olen ihmisenä kiltti, ystävällinen ja helposti lähestyttävä persoona. Kanssani on helppo olla kuvauksissa, kiitos rauhallisen luonteeni. Kuvauksissa ohjaan mitä tehdään ja miten tehdään, mutta jätän myös tilaa parin kahdenkeskiselle olemiselle, innostun aina kun huomaan etsimestä, että nyt tapahtuu jotain ohjeiden ulkopuolelta, ne hetket ovat kuvissa nimittäin niitä timantteja. Lähes poikkeuksetta asiakkaani ovat sanoneet kuvauksen jälkeen, " eihän tämä nyt niin vaikeaa ollutkaan ", "tämähän oli kivaa" jne.

Hääkuvissa tykkään yksinkertaisuudesta, kutsun sitä hiljaiseksi kauneudeksi. Kuvan kauneus rakentuu hetkestä, ihmisten yhteydestä ja rauhasta. Monesti mun luokse löytää asiakkaat jotka haluaa klassista tyylikästä potrettia tai rennompaa kuvaa (tai molempia).

Rakastan rustiikkista minimalismia, siksi Kissakosken studio on mulle suuri rakkaus, jossa voisin kuvata varmaan joka päivä kaikkea hääpotreteista tuotekuviin.

Kuvaan sekä luonnonvalolla että salamavaloilla. Olen tällainen jännä sekoitus kuvan teknistä laatua ihannoivaa valokuvaajaa sekä blurreja kuvia rakastavaa kuvataiteilijaa. Näitä molempia löytyy yleensä myös häägallerioista.

Siviielämässä olen kahden lapsen äiti ja avopuoliso.

Olen aina asunut Etelä-Savossa. Synnyin Otavassa ja sittemmin muutettiin Hirvensalmelle, jossa kävin peruskouluni ja harrastin mm. kiekonheittoa sekä partiota. Nähtiin miut myös kokkikerhon vetäjänä ja lasten yleisurheilukerhon pyörittäjänä. Mikkeliin muutin lukio-opintojen aikaan.

Asutaan Mikkelissä melkein maalla pienessä sinisessä talossa , joka lämpiää pönttöuunilla ja puuhellalla. Kuluneen kesän aikana ollaan tehty kasvimaa-alue torpalle ja mie olen entistä syvemmin rakastunut villiyrtteihin ja luonnon antimiin.

Olenkin tällainen paljain varpain viihtyvä luonnonlapsi. Haaveenani on joskus vanhana hippimummona myydä kaikki ja reissata pakulla ympäri Suomea valokuvaamassa ja retkeilemässä. Saas nähdä mihin miun nivelet taipuu sitten, kun olen hippimummo.

mikä on teille tärkeää,

on myös minulle tärkeää

Haluan tallentaa teidän rakkauden yksinkertaisesti, mutta kauniisti.

Meidän yhteinen matka kohti teidän hääpäivää alkaa aina tutustumisella, mitä enemmän me luotamme toisiimme, mitä helpompaa meidän keskinäinen vuorovaikutus on, sitä helpompaa meidän yhteistyö on ja tämä näkyy lopputuloksessa.

Potrettikuvauksen toteutan yksinkertaisella metodilla, jossa teidän on helppo olla mukana, pienien tehtävien kautta ja ilman kummallisiin asentoihin vääntelyä, joka saa teidät tuntemaan itsenne kotoisaksi, ehkä jopa unohtamaan kameran. Vähemmän sirkushuveja, enemmän rakkautta ja teidän kahden keskinäistä yhteyttä.

Dokumentaarinen häävalokuvaus on ennenkaikkea tilanteiden ja hetkien tallentamista. Koen että mielenkiintoiset ja ihanat hetket ovat niitä pieniä tarinoita ja hetkiä, joita on "päätapahtumien" välissä. Ne on niitä hetkiä, minitarinoita, jotka unohtuvat, jos niitä ei tallenneta.

Jokainen hääkuvaus on kunniatehtävä, olipa kyseessä isot tai pienet häät, mökkihäät tai intiimi kahden keskinen seremonia tuntureilla, hääpotretit tai koko päivän dokumentaarinen kuvaus. Alla olevassa hinnastossa esitettyjen hintojen lisäksi, voin tehdä teille oman kuvauspaketin toivomallanne tuntimäärällä.

Minulle on tärkeää, että voin kuvauksessa antaa kaiken sen luovan potentiaalin, joka minulla on. Luovuus tarvitsee myös lepoa, haahuilua ja tyhjää tilaa. Tämän vuoksi otan vain 15 dokumentaarista hääkuvausta/ vuosi (kesäsesongilla 2/kk). Etenkin kesäsesongin hääkuvausvarauksissa kannattaa olla ajoissa liikkeellä, yleensä noin 1 vuosi ennakkoon on hyvä aikataulu. Mutta myöhemminkin kannattaa kysyä, kalenteri elää koko ajan ja toisinaan hyvinkin lyhyellä aikataululla voi kuvausaika vapautua.

Dokumentaarinen hääkuvaus

Hinta: 210 €/h

• ensitapaamisen ja suunnittelupalaverin ennen hääpäivää

• kuvaussopimus

• Kuvaustyön sovitulla tuntimäärällä

• Potrettikuvauksen yli 6 tunnin dokumentaarisiin kuvauksiin.
• Ilmakuvaus dronella sään ja ilmatilan salliessa

• Noin 40-50 kuvaa / kuvaustunti ammattimaisesti viimeisteltyinä digitaalisessa muodossa

• Salasanasuojattu galleria

• Tunnelmallinen slideshow-video musiikilla valokuvista koostettuna

- Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

- Toimitettavaan kuvamäärään vaikuttaa tilaisuuden luonne, vihkiseremonian kesto jne. Toimitettava kuvamäärä on noin keskimäärin 40-50 valokuvaa / kuvaustunti. Koen että kuvamäärää tärkeämpää on kuvien laatu.

- Hinnat sisältävät kaiken kuvauksen ulkopuolisen työn, kuten tapaamiset, kuvausuunnittelun, kuvien viimeistelyn, kuvauspaikkojen etsimisen jne.

- Lisätunnit kuvauksesta 155 €/ alkava tunti

- Yleiset juhlapyhät, kuten juhannus tai uusivuosi hinnoitellaan erikseen

- Kuvaan ympäri Suomea

Matkakulut yli 20 km Mikkelin keskustasta verottajan voimassa olevan hinnaston mukaisesti, tai sopimuksen mukaan.

muut rakkauspaketit

Suunnittelupalaveri

Kuvausaikaa noin 1-2 tuntia

Potretit miljöössä tai Kissakosken tehdasstudiolla

Viimeistellyt digitaaliset kuvat

Salasanasuojattu galleria

Naimisiin karkaaminen eli elopement. Kahden keskinen tai lähipiirin kanssa vietettävä hääjuhla keskellä aarnio metsiä tai tuntureilla. Tulen mielelläni ikuistamaan teidän tärkeän päivän.

Suunnittelupalaveri

Potretit miljöössä & vihkimisen kuvaus

Viimeistellyt digitaaliset kuvat

Salasanasuojattu galleria

kysy tarjous

€ 550

790 €

Täytä yhteydenottolomake, joka löytyy sivun alareunasta tai lähetä sähköpostia: heidi@heidikristiina.fi.

Otan teihin yhteyttä 1-2 vrk:n kuluessa ja kerron olenko vapaana kyseisenä päivänä.

Pian yhteydenottonne jälkeen me tapaamme joko etänä tai kahvikupposen äärellä täällä Mikkelissä. Tapaamisen tarkoituksena on että tutustutaan ja pääsette kertomaan teidän hääpäivästä ja toiveista kuvauksen suhteen.

Tapaamisen jälkeen voitte tehdä päätöksen, olenko teille oikea hääkuvaaja. Mikäli valitsette minut, lähetän teille kuvaussopimuksen ja varausmaksun hääkuvauksesta. Varausmaksu on 30 % kuvauksen hinnasta.

Sovimme suunnittelupalaverille ajan, tämä on noin kuukausi ennen hääpäivää.

2 viikkoa ennen häitä, kuvauksen loppulasku erääntyy maksettavaksi

error: Kuvat ovat tekijänoikeuden alaista materiaalia ja niiden kopiointi on kielletty!