MENUCLOSE

outdoor ja luonto

Olen viettänyt vuosia vapaa-aikaani luonnossa. Olen vaellellut päämäärättömästi metsissä katsellen auringon välkyntää puiden välistä, olen mönkinyt lumikengillä halki talvisen metsän liikuttuneena kaikesta kauneudesta, olen nukkunut talviyön ulkona ja seikkaillut Länsi-Suomen hiekkarannoilla ja kokannut aamupuuroa hiekkasärkkien pehmeällä hiekalla. Olen vaellellut pohjoisen tuntureissa ja solissa sekä melonut kansallispuistojen katveessa. Näiltä retkiltä on kerääntynyt tuhansia kuvia, joista olen osan kerännyt tähän. Olen käytettävissä esimerkiksi matkailu- ja outdooralan yritysten kuvauksiin. Esimerkiksi tuotekuvaus,brändikuvaukset tai markkinointikuvaus. Myös kuvatuotanto blogeihin ja sosiaaliseen mediaan onnistuu.

Yhteys

Heippa, ihanaa, että olet löytänyt tiesi minun sivuille. Toivon, että pidät näkemästäsi. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää liittyen kuvaukseen, graafiseen suunnitteluun tai visuaaliseen sisällön tuotantoon, ota ihmeessä yhetyttä. Minut saa kiinni joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostilla. Näin pääsemme alkuun ja seuraavaksi voimmekin hörpätä kupit kahvia ja suunnitella sinun tarpeisiin sopiva kuvauskokonaisuus tai yrityspalvelu.

Lähetä lomake

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

tmi heidi kristiina

mikkeli // etelä-Savo // suomi

142994315